• Hem
 • AGNES Soffa 3-sits
 • AGNES - Soffa 3-sits

  Tyg Queen Röd

  23 740 kr

  4-6 veckor leveranstid

  En nätt svensktillverkad kvalitetssoffa i klassisk stil. Sittkuddarna är vändbara. I butik kan du välja mellan hundratals olika tyger och benen finns i flera olika bets alternativ. Finns även som 2-sitssoffa och fåtölj. Pris exklusive prydnadskuddar. 

  klädsel

  Specifikationer

  VarumärkeBröderna Anderssons
  Leveranstid4-6 veckor
  Längd180 cm
  Djup81 cm
  Höjd80 cm
  Sitthöjd45 cm
  Sittdjup55 cm
  TygQueen
  FärgRöd (02)
  StommeMassiv trä Nozag
  Ben/fot/underredeMassiv ek Svart Betsad
  SitsKallskum Polyesterfiber
  Vändbar sitsJa
  RyggPolyeter
  MonteradNej
  Delmonterad beskrivningBen skall monteras
  Antal kolli1
  Bruttovikt kg80
  Volym m³1
  ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
  Artikelnummer1246_2

  Skötselråd

  Vi rekommenderar följande skötselprodukt från Leather Master Scandinavia: Textile Clean & Protect eller Leather Clean & Protect.

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.