MEJA - Soffbord

Kalksten Vaxad

4 493 kr
5 990 kr

4-6 veckor leveranstid

Aktiva kampanjer:
  • Meja 25%
  • REA SOFFBORD

Meja soffbord har en toppskiva i kalksten, ett naturmaterial. Precis som marmor ett mjukt och poröst material. Skivorna kan variera i struktur, färg och uttryck. Vilket ger dig ett helt unikt soffbord!

Lägg märke till detaljerna där skivan är exakt utskuren för att perfekt matcha det tunna rundade metallbenet.

Specifikationer

Leveranstid4-6 veckor
Diameter80 cm
Höjd45 cm
Ben/fot/underredeMetall Vit Lackad
SkivaKalksten Vaxad
MonteradNej
Delmonterad beskrivningUnderredet är monterat.
Antal kolli2
Bruttovikt kg30
Volym m³0,36
ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
Artikelnummer1480_1

Skötselråd

Vi rekommenderar följande skötselpodukt från Leather Master Scandinavia: Spraywax

Inspiration

Svenska Hem Umeå

Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.