LIVING - Byrå

Mixed rosa

6 995 kr

1-3 veckor leveranstid

Living tillhör en av våra mest populära serier. Living byrå är en mångsidig möbel, både när det gäller färg och förvaring.

Byrån har sex lådor och tre dörrar. Gott om utrymme för att gömma undan saker!

Samtliga produkter i Living serie har en enkel montering. Endast ben skall skruvas fast och därefter är möbeln klar att användas.

färg

Specifikationer

VarumärkeSvenska Hem
Leveranstid1-3 veckor
Bredd90 cm
Djup35 cm
Höjd95 cm
FärgMixed colour
StommeMDF Ekfanér Lackad
Ben/fot/underredeMassiv ek Lackad
DörrfrontMDF Lackad
LådfrontMDF Lackad
MonteradNej
Delmonterad beskrivningBen skall monteras
Antal/förpackning1
Antal kolli1
Bruttovikt kg50
Volym m³0,34
ReturrättJa
Artikelnummer1149_2

Skötselråd

Vi rekommenderar följande skötselprodukt från Leather Master Scandinavia: Möbelpolish.

Inspiration

Svenska Hem Umeå

Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.