CONFETTI - Bänk

MDF Vitpigmenterad Lack

2 795 kr

2-4 veckor leveranstid

Confetti hallbänk kombinerar både sittplats och förvaring på ett snyggt sätt. Perfekt i hallen när skor ska sättas på eller helt enkelt bara när du vill vila en stund. 

Confetti bänk finns med två eller tre lådor, sits i fårskinnslook eller svart tyg. Lådans innermått är B25,5 D28 H28 cm och rymmer därmed en hel del vantar och mössor eller andra saker du vill gömma undan.

Finns i vitt, svart, oljad ek och whitewash.

utförande

sits

Fårskinn
Svart

Specifikationer

Leveranstid2-4 veckor
Bredd70 cm
Djup35 cm
Höjd45 cm
StommeEkfanér Vitpigmenterad lack
DörrfrontEkfanér Vitpigmenterad lack
MaterialFårskinn
MonteradJa
Antal/förpackning1
Antal kolli1
Bruttovikt kg15
Volym m³0,16
ReturrättJa
Artikelnummer1611_4

Skötselråd

Vi rekommenderar följande skötselprodukt från Leather Master Scandinavia: Möbelpolish och Textile Clean & Protect

Inspiration

Svenska Hem Umeå

Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.