ANNA - Bäddsoffa 3-sits

Tyg Emma Teal

12 980 kr
15 970 kr

6-8 veckor leveranstid

Aktiva kampanjer:
  • REA SOFFOR

Med både sitt- och ryggdynor med duntopp har denna soffa en fantastisk komfort. Och vem hade kunnat ana att det dessutom gömmer sig en lika skön bädd med pocket under dynorna?

Till detta utförande ingår underbädd som bäddas ut från långsidan vilket gör att det får plats ytterligare en gäst!

Specifikationer

Leveranstid6-8 veckor
Längd215 cm
Djup95 cm
Höjd98 cm
TygEmma
FärgTeal
StommeMassiv trä Pocket Nozag
Ben/fot/underredeMassiv ek Vitoljade
SitsKallskum Pocket Dun
RyggDun Silicon
MonteradNej
Delmonterad beskrivningBen skall monteras
Antal kolli2
Bruttovikt kg92
Volym m³0,97
ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
Artikelnummer1374_1

Skötselråd

Vi rekommenderar följande skötselprodukt från Leather Master Scandinavia: Textile Clean & Protect

Inspiration

Svenska Hem Umeå

Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.