EX 100 - Soffa 4-sits

Tyg Royal Elmira white

28 773 kr
33 850 kr

6-8 veckor leveranstid

Aktiva kampanjer:

EX·100

Vad sägs om en soffa som är snygg, tuff och kaxig på utsidan men mjuk, flexibel och härlig på insidan?

Här finns inga färdiga lösningar eller måsten, välj själv hur du vill placera de olika modulerna. Behov och livsstil är i fokus, inte mått och rum. Sittdjupet är stort och härligt med sköna kuddarna som stöd. Dynornas mjuka stoppning ger en oslagbar komfort. Du bara måste sjunka ned en stund.


EX · 100 finns i flera olika tyger, färger och läder.

Specifikationer

Längd360 cm
Djup93 cm
Höjd86 cm
Sitthöjd43 cm
Sittdjup57 cm
TygRoyal Elmira white
StommeMassiv furu, träfiberskiva och plywood. Nozagfjäder.
SitsKärna av högkvalitets-kallskum svept med fibervadd. Runt om anddun (50%) blandat med riven polyester (50%)
RyggAnddun och silikonfiber (50/50)
Garanti10 års garanti på brott av stomme och fjäder.
Antal/förpackning3
Antal kolli1
Bruttovikt kg140
Volym m³2,48
ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
Artikelnummer4039_1

Skötselråd

Vi rekommenderar följande skötselprodukt från Leather Master Scandinavia: Textile Clean & Protect eller Leather Clean & Protect.

Inspiration

Svenska Hem Umeå

Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.