LYRIC - Soffa 2,5-sits

Tyg Bloq Niagara

13 990 kr
16 790 kr

4-6 veckor leveranstid

En generös soffa med härligt rundade former. Hög sittkomfort för att sitta länge. En kvalitetssoffa från Brunstad.

Pall matchande till soffan finns.

Specifikationer

VarumärkeBrunstad
Leveranstid4-6 veckor
Längd182cm
Djup95cm
Höjd80cm
Sitthöjd47cm
Sittdjup60cm
TygBloq
FärgNiagara 158
StommeMassivt trä/Limträ/Plywood/Nozagfjäder 
Ben/fot/underredeSvarta metallben 
SitsSoft sits med kallskumskärna svept med polyeterfiber och riven latex. 
RyggSoft rygg med polyeterfiber och riven latex.  
Delmonterad beskrivningBen monteras
Bruttovikt kg52kg
Volym m³0,98m3
ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
Artikelnummer1781_1

Skötselråd

Vi rekommenderar följande skötselprodukt från Leather Master Scandinavia: Textile Clean & Protect eller Leather Clean & Protect. 

Inspiration

Svenska Hem Umeå

Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.