9A - Matbord

Furu Oljad 100 cm

5 350 kr

1-3 veckor leveranstid

Det klassiska runda bordet finns i två storlekar och är fällbart. Passar utmärkt i bersån eller på altanen och med fördel tillsammans med A2 eller Stol 1.

skiva

ben

Zink
Grön

Specifikationer

VarumärkeGrythyttan
Leveranstid1-3 veckor
Diameter100 cm
Höjd72 cm
Ben/fot/underredeStål Zink
SkivaFuru Oljad
Antal/förpackning1
Bruttovikt kg17,5
ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
Artikelnummer7004_1

Inspiration

Svenska Hem Umeå

Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.