BORD B30 - Matbord

Ek Vitlackad 84 cm

8 440 kr

1-3 veckor leveranstid

Ett nätt bord i tidlös design som är perfekt för den lilla balkongen. Finns i oljad ek eller vitlackad ek med varmförzinkat stativ samt i teak med varmförzinkat stativ.

skiva

Specifikationer

VarumärkeGrythyttan
Leveranstid1-3 veckor
Bredd84 cm
Djup92 cm
Höjd72 cm
Ben/fot/underredeStål Zink
SkivaEk Vitlackad
Antal/förpackning1
Bruttovikt kg22
ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
Artikelnummer7014_2

Inspiration

Svenska Hem Umeå

Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.