SOFFBORD L110 - Soffbord

Ek Oljad

5 660 kr

1-3 veckor leveranstid

Soffbord i loungemodell. Ingår i Klassikerserien så du kan enkelt kombinera med andra möbler ur serien och skapa ett stilrent uttryck.

skiva

Specifikationer

VarumärkeGrythyttan
Leveranstid1-3 veckor
Bredd110 cm
Djup50 cm
Höjd51 cm
Ben/fot/underredeStål Zink
SkivaEk Oljad
Antal/förpackning1
Bruttovikt kg11
ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
Artikelnummer7019_1

Inspiration

Svenska Hem Umeå

Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.