Mavis

Mavis

1917 började MAVIS tillverka möbler och sängar, då under namnet Bröderna Johansson Sängfabrik AB. 

Vid produktion av deras möbler handlar det om människan bakom, kompetensen, inte så mycket om vart de tillverkar. De har känt sina partners långt mycket längre än de hetat Mavis, det är kanske nyckeln, att de är ett gäng, inte flera.
 
Kvalitet för MAVIS är hur du upplever deras produkter. Inte vad som lovas i en text. De lever efter devisen; "the bitterness of poor quality remains long after the sweetness of the low price is forgotten.

MAVIS tillverkar idag sängar, sängbord, våningssängar, barnsängar, skåp, byråar och andra förvaringsmöbler.

Visar 24 av 40
Ytterligare 16 produkter att visa
Visa fler

Inspiration

Svenska Hem Umeå

Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.