• Hem
 • BORNHOLM Matbord
 • BORNHOLM - Matbord

  Laminat Vit

  11 995 kr
  17 450 kr

  1-3 veckor leveranstid

  Aktiva kampanjer:
  • Skovby
  • REA MATBORD

  Matbordet Bornholm är ett stilrent och trendigt bord med smart mekanism. Iläggsskivorna förvaras inuti bordet, viks upp med ett lätt handgrepp. Med bordet maximalt utfällt får det plats 8 personer runt bordet.

  Pris inkl. 2 iläggsskivor med butterflykonstruktion.

  ben

  Specifikationer

  VarumärkeSkovby
  Leveranstid1-3 veckor
  Längd183 cm
  Totallängd275 cm
  Bredd100 cm
  Höjd74 cm
  Ben/fot/underredeMassiv ek Vitoljad
  SkivaLaminat Vit
  Ilägg/tilläggsskiva2 iläggsskivor ingår
  MonteradNej
  Delmonterad beskrivningUnderrede skall monteras
  Antal/förpackning1
  Antal kolli2
  Bruttovikt kg62
  Volym m³0,19
  ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
  Artikelnummer1009_1

  Skötselråd

  Vi rekommenderar följande skötselprodukt från Leather Master Scandinavia: Laminat & Wood Cleaner och White Wood Oil.

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.