NOGA UTVALT AV svenska hem

Ny modell i exceptionellt-serien, ex501. Just nu 20% rabatt på hela serien.

Erbjudanden från våra varumärken

Englesson Stockholm 15%

Englesson Stockholm 15%

Edge Förvaring

Edge Förvaring

EDGE ett flexibelt och modernt förvaringssystem i god kvalitet, stabil konstruktion och med snygga detaljer. Just nu med 15% rabatt!

Populära Confetti

AltPlaceholder

Hailey

En härlig soffa med smala svarta metallben och modernt uttryck. Ryggkuddarna är vändbara vilket bidrar till ett jämnare slitage och ger soffan en längre livslängd.

UTVALDA VARUMÄRKEN

Gemensamt för alla våra starka samarbetspartners är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.
Bröderna Andersson
Brunstad
Conform
Cozy Living
Dux
Eilersen
Englesson
Grythyttan
Haslev
Jensen
Klippan
Liniedesign
Mavis
Norsk Dun
Oscarssons Möbler
Secto Design
Stolab
Shepherd
Skovby
Stressless
Swedese
Wattveke
Norrgavel

Inspiration

Svenska Hem Umeå

Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.