Fri frakt till butikBetala med KlarnaKundservice
Ex Limited

Moon limited

14.990:-

Moon Limited kontinental i tyg Amy, färg grå. Inkl. huvudgavel Pallas, bäddmadrass Vesta och metallben. Snabb leverans 1-2 veckor på utförande med komfort Medium/Medium. (ord.pris 22.830:-)
Timeless matbord & Århus stol

Timeless 10%

Timeless från Haslev är ett av våra mest populära bord med sin stora valfrihet och mångsidighet. I vår e-butik har vi valt ut några av de mest populära varianterna, besöker du butik kan du välja storlek, material, ben och till och med färg på bordskanten.

Matbord

Glam stol

15% på utvalda stolar

Besök butik för fler tyg och färgval.
Moon 100 kontinentalsäng

Moon 100 - 12.990:-

MOON 100 ger dig mycket säng för pengarna. En modern och tilltalande design som ger ett bra stöd och god följsamhet under sömnens alla timmar. Priset inkluderar kontinentalsäng, tyg Aston färg 17, inkl. bäddmadrass Vesta, svarta standardben samt huvudgavel Juno.
Lipp mediabänk

Plain 15%

Rena linjer utan krusidull, typisk skandinavisk design med elegans och enkelhet. Plain är en förvaringsserie uppbyggd av moduler som ger dig möjligheten att bygga din egen möbel. Systemet är designat av den svenska designern Monika Mulder vars mål är att skapa funktionella produkter som är lekfulla och vackra.
Verona

Verona Original & Verona Lux 15%

Just nu får du 15% rabatt på ett stort urval av våra soffor! Gäller utvalda modeller i tyg Bloq, Silent, Danny, Flamingo samt 10% rabatt på utföranden i läder King royal och Nanuke. Besök butik för många fler modeller och färgval!