Fri frakt till butikBetala med Klarna
 • Hem
 • INREDNINGSTJÄNST
 • INREDNINGSTJÄNST

  Inredningshjälp

  Passa på och nyttja vår populära inredningstjänst. Eftersom varje hem är unikt kan det vara svårt att hitta rätt stil i butiken. Som en extra tjänst kan du därför boka tid för inredningshjälp hemma hos dig. Vi besöker dig och ger tips på möblering och ny inredning som passar ditt hem och din budget. Vi kan också tipsa om färgsättning.
  Vår tjänst passar både privatpersoner och företag. Vi arbetar både med små projekt och stora helhetslösningar som tex. nybygge. och renovering.
  Tjänsten kostar normalt 950 kr per timme men handlar du för mer än 5000 kr så bjuder vi på kostnaden (max tre timmar). Erbjudandet gäller i Umeå kommun. Inredningshjälp i butiken är kostnadsfritt första timmen, sedan debiteras konsulttid enligt ovan. Vår expertkunskap gällande möbler är självklart alltid kostnadsfritt i butiken. Vid större projekt arbetar vi utifrån offert.
  Kontakta oss på telefon 090-71 76 00 eller E-post för att boka in ett besök.
  Läs mer

  UTVALDA VARUMÄRKEN

  Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.