Fri frakt till butikBetala med KlarnaKundservice
 • Hem
 • INREDNINGSTJÄNST
 • INREDNINGSTJÄNST

  Inredningshjälp

  Passa på och nyttja vår populära inredningstjänst. Eftersom varje hem är unikt kan det vara svårt att hitta rätt stil i butiken. Som en extra tjänst kan du därför boka tid för inredningshjälp hemma hos dig. Vi besöker dig och ger tips på möblering och ny inredning som passar ditt hem och din budget. Vi kan också tipsa om färgsättning.
  Vår tjänst passar både privatpersoner och företag. Vi arbetar både med små projekt och stora helhetslösningar som tex. nybygge. och renovering.
  Tjänsten kostar normalt 750 kr per timme men handlar du för mer än 2250 kr så bjuder vi på hela kostnaden (max tre timmar). Erbjudandet gäller i Umeå kommun. Inredningshjälp i butiken är självklart alltid kostnadsfritt. Vid större projekt arbetar vi utifrån offert.
  Kontakta oss på telefon 090-71 76 00 eller E-post för att boka in ett besök.
  Läs mer

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.