Fri frakt till butikBetala med KlarnaKundservice
 • Hem
 • Inspiration
 • Design
 • Designerduon Says Who
 • Designerduon Says Who

  Designerduon Says Who

  Att utveckla nya möbler är en kreativ och tidskrävande process som innefattar allt från trendspaning till funktionellt tänk. I framtagandet av några av våra produkter har vi samarbetat med den danska designduon Says Who.

  NORDISK DESIGN

  Says Who är en dansk design studio grundad av de två vännerna Kasper och Nikolaj. Deras stil är okomplicerad och samtidigt full med karaktär och detaljer sprungna ur den nordiska designen.
  Duon ser sig själva som nyfikna möbelfanatiker, industridesigners och kreativa och vill hela tiden hitta nya vägar framåt. Allt för att skapa nya fängslande lösningar på de produkter de designar.
  ""

  BRA DESIGN FÖR ALLA

  Tillsammans med Svenska Hem har Says Who designat de unika möblerna Clean, Ease och Mila. Alla med Svenska Hem kunden som utgångspunkt. En person med känsla för kvalitet och design.
  Dessa stilrena möbler är skapade med passion och en nyfikenhet där målet har varit att skapa snygg design för alla som söker en funktionell möbel med detaljer som ger det där lilla extra.
  ""

  EASE - TIDLÖS OCH ELEGANT

  Ease är en serie sobra, eleganta och klassiska förvaringsmöbler som samtidigt är trendiga och ligger i tiden. De har en tidlös design som håller länge. Serien har högkvalitéts fanér med mönsterpassning över dörrar och lådor samt massivt benunderrede i ek. 

  ""

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.