Fri frakt till butikBetala med KlarnaKundservice
 • Hem
 • Inspiration
 • Guider
 • Svenska Hems lilla sängskola
 • Svenska Hems lilla sängskola

  Svenska Hems lilla sängskola

  1. Välj först ut några modeller som du gillar och avsätt minst 15 minuter för att provligga varje säng.
  2. Ta av dig tjocka ytterkläder och försök att slappna av. Prova helst i samma ställning som du sover hemma. Ligg länge och känn efter ordentligt.
  3. Om höfter och axlar inte sjunker ner i madrassen, får inte midja och svankrygg något stöd då är madrassen för hård.
  4. Om kroppen sjunker för djupt ner i madrassen, som i en hängmatta, får ryggraden en böjd form då är madrassen för mjuk.
  ""
  5. Om madrassen ger kroppen ett jämnt bekvämt stöd där höfter och skuldror sjunker ned, samt håller din ryggrad rak oavsett om du ligger på mage, sida eller rygg, då är madrassen perfekt för dig.
  6. Köp största möjliga säng så att du har stor plats att röra dig på. Sängen ska vara ungefär 15 cm längre än den längsta personen som använder den.
  7. Om ni sover tillsammans, gå och prova säng tillsammans. Är ni väldigt olika i vikt och längd, så kan det vara bra att välja två separata madrasser med olika fastheter.
  ""

  Liknande artiklar

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.