• Hem
 • Inspiration
 • Inredningstips
 • 3 tips till en smart inredd hall
 • 3 tips till en smart inredd hall

  3 tips till en smart inredd hall

  DOLD FÖRVARING

  Är det något man aldrig får för mycket av så är det bra förvaring. Det finns många typer av möbler och sätt att inreda en hall med. Det kan exempelvis vara en byrå med lådor där du kan dölja dina saker i lådorna och dekorera uppe på med en växt, ljus eller en liten skål att lägga nycklarna i. Har man inte plats med en möbel kan man jobba med en hylla på väggen och i stället ha  korgar eller fina lådor på för att sortera och samla ihop sina saker i. Sätt fina etiketter på så blir det enkelt att hitta. Var sak på sin plats gör det funktionellt och ger ett lugnt intryck. 
  ""

  SPEGEL FÖR SKÖNHET OCH RYMD

  En spegel är både bra så man kan ta sig en sista titt innan man rusar iväg men ger även en känsla av större rymd i rummet om man har en liten hall. Desto större spegel du har desto större känns rummet. Den ger även rymd och ljus med hjälp av reflektionerna som bildas i den.
  Spegeln har inte bara en praktisk funktion utan är lika mycket en trendig inredningsdetalj. Runda speglar ger en mjuk känsla medan en stor helkroppsspegel kan vara praktisk om man har utrymme för den. Vill man skapa en nättare känsla kan man gruppera ihop flera mindre speglar på en vägg, gärna i olika storlekar och former.
  ""

  En plats att sitta på

  Oavsett vilken ålder man är i så är det bra med en sittplats när man ska ta på och av sig skorna eller bara vill ställa av sig saker på. Har man en liten hall kan man spara utrymme genom att satsa på en bänk med hylla under för skorna eller en eller två nätta stolar som man enkelt kan flytta med sig om man behöver extra sittplatser någon annanstans.

  ""

  Liknande artiklar

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.