Fri frakt till butikBetala med KlarnaKundservice
Skapa höstmys

Skapa höstmys

Med svalare luft ute blir det också dags att spendera mer tid inne och vi får då en längtan efter det mysiga och ombonade. Här kommer tips på accessoarer för att få den rätta känslan inomhus.

1. BELYSNING

När höstmörkret faller på behövs mysig belysning som lyser upp hemmet. Flera ljuskällor i ett rum skapar en härlig stämning och variera gärna höjden på dem genom att kombinera både taklampa, golvlampa, bordslampa och fönsterlampa. Denna taklampa är från Secto och heter Secto 4200.
""

2. MATTOR

Mattor gör mycket för känslan i ett rum och var inte rädd för att ta i när det gäller storlek. En matta med ull i ger en varm känsla och en mörk och mustig färg gör det lite extra ombonat, speciellt på hösten. Mattan här nedanför heter Versanti och är från Linie Design. För mer tips om mattor, läs gärna vår mattguide.
""

3. TEXTIL

Kuddar kan man aldrig få för många av. Flera kuddar i olika storlek är både mysigt och skönt att luta sig emot och det skapar också en riktigt skön och ombonad känsla. Blanda gärna olika material, färger och mönster, t ex dessa från Cozy Living. 
""

4. PLÄDAR

Det finns inget bättre än att krypa in under en varm ullpläd en mörk och kylig höstkväll. Plädarna från Klippan Yllefabrik består av naturliga material och ekologiska alternativ i största möjliga mån. Plädar kan man leva med länge. 
""

5. TAVLOR

Pricken över i:et för att få till känslan i ett rum är tavlorna på väggen. Välj mellan illustrationer eller foton, i svart, vitt eller färg. En ekram ger en varm känsla, som exempelvis här till poster Still Life 04 från Paper Collective.
""
""

Liknande artiklar

UTVALDA VARUMÄRKEN

Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.