Fri frakt till butikBetala med KlarnaKundservice
 • Hem
 • Inspiration
 • Inredningstips
 • Ta in naturen i inredningen
 • Ta in naturen i inredningen

  Ta in naturen i inredningen

  Plockat på promenaden

  Torkade växter har inte varit aktuellt i inredningen sen nittiotalet när man hade torkade rosor och eterneller. Men för några år sedan kom pampasgräset och nu finns det torkade växter i alla de möjliga varianter och färger i butikerna.
  Även om det är smidigt att gå och köpa färdiga växter så är ett bra tips att ge sig ut på en promenad och titta i naturen vad man kan hitta. Det finns många fina strån, torkade blommor och grenar som kan bli väldigt fina i en vas inne. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad man kan göra.
  ""

  HÅLLBART I DUBBEL BEMÄRKELSE

  Ett tag skulle alla ha en färsk fredagsbukett på bild i sitt instagramflöde lagom till helgen. Men sen kom man på att det inte var så hållbart då de bara står sig i några dagar och kostar en slant. Det var lagom till att pampasgräset blev populärt och då byttes fredagsbuketten ut mot en torkad bukett.
  Att inreda med torkade växter är hållbart både ur ett ekonomiskt perspektiv men även praktiskt då en sådan bukett kan stå sig hur länge som helst. Det är fint att sätta en vas på bordet eller på ett sideboard eller varför inte ta i en gren med torkade löv på och luta mot väggen.
  ""

  Liknande artiklar

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.