Fri frakt till butikBetala med KlarnaKundservice
 • Hem
 • Inspiration
 • Nyhet
 • Memories of outstanding nights
 • Memories of outstanding nights

  Memories of outstanding nights

  Hösten 2020 kan vi stolt presentera vårt nya sängkoncept MOON från Svenska Hem som är en av marknadens mest flexibla sängkollektioner. En kollektion som ger dig de största möjligheterna att välja en säng precis som du vill ha den. En säng som du kan sova i under många år, även om behovet ändras över tid. Välj modell, komfort, klädsel och tillbehör och du får en säng som passar just dig över lång tid.

  MOON 100

  MOON 100 ger dig mycket säng för pengarna i en modern och tilltalande design som ger ett bra stöd och god följsamhet under sömnens alla timmar. Välj bland ett stort urval av olika tygkvaliteter, färger och ben.
  ""

  Moon 200

  MOON 200 är en kollektion som innehåller kontinental-, ram- och ställbar säng. Sängarna är flexibla och kassetten kan fås med två olika komforter vilket ger dig möjlighet att vända madrassen och anpassa din säng allt eftersom behoven förändras.
  ""

  MOON 300

  En tekniskt fulländad säng med en känsla som måste upplevas och med en design som tilltalar. MOON 300 håller hög kvalitetsnivå där ett stilfullt ut­tryck möter härlig komfort. Här tummas inte på något för att du ska kunna möta dagen utvilad och full av energi.

  ""

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.