Fri frakt till butikBetala med KlarnaKundservice
 • Hem
 • Inspiration
 • Trender
 • Trenderna för hösten 2020
 • Trenderna för hösten 2020

  Trenderna för hösten 2020

  När situationen i världen är skakig så blir hemmet viktigare än någonsin. Dels för att vi spenderar mer tid där men även för att vi vill ”boa” in oss mer än tidigare. Vi vill omge oss med varma färger, runda former och skapa ett vilsamt hem som blir en trygg plats i en orolig tid. 

  RUNDA FORMER I EN HÅRD TID

  När omvärlden känns kall och hård vill vi skapa oss ett varmt hem och därmed gärna omge oss med mjuka och runda former. Vi ser både soffor och fåtöljer som bjuder in till en varm och ombonad känsla med välvande och vilsamma siluetter. Lite som att krypa upp i en famn, vilket kan passa bra nu när vi ska hålla distans till varandra och avstå från kramar och närhet.

  Vi ser även de mjuka formerna på inredningsdetaljerna med runda vaser och både ljusstakar och lampfötter som även de bjuder på den runda formen. Varför inte lägga en rund matta under det runda soffbordet eller inreda matplatsen med ett runt köksbord?
  .
  ""

  MJUKT OCH PERSONLIGT HEM

  Vem vill inte ha ett harmoniskt och lugnt hem? Det har vi strävat efter länge men nu när vi går igenom en orolig tid så blir det ännu viktigare. Vi vill skapa oss en miljö som är stressfri och där vi kan hitta vårt inre lugn och vi vill därför omge oss med mjuka material och lugna färger, gärna i jordiga, naturnära toner.

  Vi letar efter det unika som kan skapa det personliga hemmet och är mer eftertänksamma i våra köp vilket resulterar i produkter av bättre kvalitet som vi kan leva med länge. Det ökade intresset för var vår inredning kommer i från och hur den är producerad gör att vi värdesätter närproducerat hellre än det som har rest runt halva jorden.
  ""

  MÖRKT OCH VARMT

  Vi startar hösten 2020 med att dra ner gardinerna och släcka ljuset. I höst kommer vi se mycket av mörka toner i en dramatisk, mystisk och lite melankolisk stil där svart är det nya vita och blir den nya basen.

  De bruna jordnära färgerna kommer mer och mer både i varma och kalla toner och kan med fördel kombineras ihop med rostiga och brända färger. Lägg gärna till lite svart för att få till kontrasten och lite vitt eller offwhite för fräschören. Jobba gärna med färgerna ton i ton i olika nyanser. De bruna färgerna passar väldigt bra både till ljusa och mörka träslag.

  ""

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.