• Hem
 • LONDON LIMITED Fåtölj
 • LONDON LIMITED - Fåtölj

  Läder Batick Black

  18 267 kr
  21 490 kr

  7-8 veckor leveranstid

  Aktiva kampanjer:
  • Stressless 15%
  • REA FÅTÖLJER

  En fåtölj med swing. Med design inspirerad av ”the swinging 60s” har Stressless London potential att bli en äkta klassiker. Men det betyder inte att man har kompromissat med den komfort du förväntar dig av en Stressless. Fåtöljen finns både med hög och låg rygg – och den matchande fotpallen gör det skönt för fötterna när de behöver vila.

  Specifikationer

  VarumärkeStressless
  Leveranstid7-8 veckor
  Längd74 cm
  Bredd111 cm
  Diameter45 cm
  Djup80 cm
  Sitthöjd50 cm
  LäderBatick
  FärgBlack
  MonteradNej
  Antal kolli2
  Bruttovikt kg18
  Volym m³0,36
  ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
  Artikelnummer1541_1

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.