Fri frakt till butikBetala med KlarnaKundservice
 • Hem
 • Vår butik
 • Vår butik

  Välkommen till inredningsbutiken Svenska Hem i Umeå. Hos oss hittar du ett glatt gäng inredningsnördar som älskar kvalitétsmöbler.
  Vi brinner för inredning och att hjälpa kunder hitta sin personliga stil som gör att hemmet blir en plats för återhämtning och trivsel.
  Sortimentet är en mix av Svenska Hems egna unika möbler samt kända varumärken som ex. Dux, Engelsson, Brunstad, Eilersen, Jensen, Stolab, Norrgavel, String, Secto samt många många fler.
  Eftersom vi samarbetar med de flesta stora leverantörerna kan vi även plocka hem möbler som du inte hittar här eller i vår butik.
  Inredningstjänst
  Låna släpvagn
  Öppettider

  Svenska Hem Umeå

  Bruksvägen 15, 906 21 Umeå
  umea@svenskahem.se

  Telefon: 090 - 71 76 00

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.