• Hem
 • ÖRENÄS Soffa 3-sits
 • ÖRENÄS - Soffa 3-sits

  Tyg Visingsö Beige

  17 111 kr
  20 130 kr

  4-6 veckor leveranstid

  Aktiva kampanjer:
  • Örenäs 15%
  • REA SOFFOR

  örenäs kommer från Bröderna Anderssons som grundades 1914. Mycket har hunnit hända genom åren – men det Småländska möbelarvet har de lyckats bevara. Hela produktionskedjan finns fortfarande kvar i Sverige och möblerna byggs för att de ska hålla – livet ut.

   
  Pris inkl. 2 prydnadskuddar i samma tyg.

  klädsel

  Specifikationer

  VarumärkeBröderna Anderssons
  Leveranstid4-6 veckor
  Längd208 cm
  Djup91 cm
  Höjd85 cm
  Sitthöjd45 cm
  Sittdjup54 cm
  TygVisingsö
  FärgBeige (12)
  StommeMassiv trä Polyeter Nozag
  Ben/fot/underredeMassiv ek Lackad (L)
  SitsFormgjuten Kallskum (C3:55)
  RyggPolyeter Polyesterfiber (C3:23)
  MonteradNej
  Delmonterad beskrivningBen skall monteras
  Antal kolli1
  Bruttovikt kg80
  Volym m³1
  ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
  Artikelnummer1344_2

  Skötselråd

  Vi rekommenderar följande skötselprodukt från Leather Master Scandinavia: Textile Clean & Protect

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.