• Hem
 • SPIDER Soffbord
 • SPIDER - Soffbord

  Marmor Grön Ø 105 cm

  18 444 kr

  6-8 veckor leveranstid

  Soffbordet Spider formgiven av Andreas Hansen är ett stilrent och modernt bord som finns i flera utföranden - med marmorskiva eller glasskiva och stålunderrede.

  Specifikationer

  VarumärkeEilersen
  Leveranstid6-8 veckor
  Diameter105 cm
  Höjd39 cm
  Ben/fot/underredeMässing
  SkivaMarmor Grön
  ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
  Artikelnummer6010_1

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.