• Hem
 • STREAM Soffa 3-sits
 • STREAM - Soffa 3-sits

  Tyg Flair Ocre

  28 756 kr
  33 830 kr

  4-6 veckor leveranstid

  Aktiva kampanjer:
  • Teo & Stream 15%

  En elegant soffa med mjukt formspråk. 

  Produkten är tillverkad av Brunstad som är ett anrikt norskt familjeföretag som alltid förnyatm sig med design som ligger i framkant. Resultatet är moderna möbler med en grund baserad på klassisk möbelbyggartradition och hantverk.

   

   

  klädsel

  Specifikationer

  VarumärkeBrunstad
  Leveranstid4-6 veckor
  Längd225 cm
  Djup90 cm
  Höjd80 cm
  Sitthöjd42 cm
  Sittdjup53 cm
  TygFlair
  FärgOcre
  StommeStål Massiv trä Nozag
  Ben/fot/underredeMetall Svart Lackad
  SitsFormgjuten kallskum
  RyggFormgjuten kallskum
  GarantiStomme 10år Sittplymå 10 år
  MonteradNej
  Delmonterad beskrivningBen skall monteras
  Antal kolli1
  Bruttovikt kg76
  Volym m³1,3
  ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
  Artikelnummer1322_11

  Skötselråd

  Vi rekommenderar följande skötselprodukt från Leather Master Scandinavia: Textile Clean & Protect

  Design

  Arild Alnes & Helge Taraldsen

  Arild Alnes & Helge Taraldsen

  Framgångarna hos Brunstad beror mycket på ett framgångsrikt samarbete med de välrenommerade möbeldesignerna Arild Alnes och Helge Taraldsen, MNIL. De ligger bakom designen till de flesta av Brunstads modeller, bland annat System+, Stream, Sting och Storm.

  Inspiration

  Svenska Hem Umeå

  Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera. Vårt sortiment klarar kraven på kvalité men vi är också måna om att de produceras på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt fina klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer. Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig. Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.